Ainekset

 

1 kpl

KauraSata nappi

1 kpl Broileripihvi
1 dl suikaloitua kaalia
1 rkl porkkanasuikaleita
1 rkl limentinmehua
1 tl hunajaa
1 rkl rypsiöljyä
3 viipaletta mangoa
1 rkl paahdettua casweh-pähkinää
2 oksaa tuoretta korianteria

Tee näin

Sulata ja halkaise KauraSata nappi.

Paahda pähkinöitä 160 astetta uunissa noin 12 minuuttia. Halutessasi voit rikkoa jäähtyneen pähkinän rakennetta veitsen lappeella tai tehosekoittimella.

Sekoita hunaja, limetinmehu ja öljy keskenään ja mehusta kaali- ja porkkanasuikale limetti-öljyseoksella.
Kuori mango ja poista sen kivi ennen kuin leikkaat hedelmästä viipaleita. Voitele leivän leikkuupinnat tuorejuustolla, valuta kaalisalaatti ja nosta se leipäpohjalle. Laita broileripihvi salaatin päälle, mangoviipaleet pihvin päälle ja sirottele jäähtyneet pähkinät mangon päälle. Laita lopuksi kansi täytteiden päälle, tai jätä leipä avoleiväksi.