Ainekset

  Talon Kanelipullataikina (6413467233395) tai
  Talon Vaniljapullataikina (6413467233494

Tee näin

  1. Sulata kylmiössä yön yli tai huoneen lämmössä 1-1,5 tuntia muovilla tai liinalla suojattuna.
  2. Paloittele tanko halutun kokoisiksi paloiksi. Taikinatanko voi olla vielä kohmeinen paloiteltaessa, näin taikina ei tartu veitseen.
  3. Nostata pullat lämpimässä paikassa muovihupun alla noin 2 tuntia tai kunnes ne ovat kohonneet tarpeeksi. Voit myös käyttää nostatuskaappia/yhdistelmäuunia: lämpötila max. +32 ᵒC ja suhteellinen kosteus 65-70 %.
  4. Voitele pullat kananmunalla. Laita pullan päälle riisikrokantti tai tuoreita marjoja. Paina marjat kevyesti pullaan kiinni.
  5. Paista pullat 180 – 190 ᵒC 8-10 min.
  6. Jäähtyneet pullat voit koristella pomadaraidoilla.

Koristelussa vain mielikuvitus on rajana!

VINKKI! Tuorejuustokuorrute
100 g voita
200 g tuorejuustoa
3 dl tomusokeria

Huoneenlämpöinen voi vatkataan kuohkeaksi. Joukkoon lisätään tuorejuusto ja tomusokeri. Sekoitetaan hyvin.