Ainekset

Varioimalla raaka-aineita perusohjeen mukaan saat paljon erilaisia pieniä suolaisia vaikka kokoustarjoiluun (10 kpl)

20 % Laivurin viipaleet (6411402158000)
10 %  Levite 
40 %   Proteiini 
15 %  Lisäke 
10 %  Kastike 
5 %  Viimeistely

Laivurin pastrami-piparjuurileipä 

20 kpl Laivurin viipaleet (6411402158000)
10 g Hellmann’s Real Majoneesi
40 g  Pastrami tai paahtopaisti
15 g  Piparjuuri
5 g  Paahdettu sipuli 

Laivurin fenkolilohi-remouladeleipä 

20 % Laivurin viipaleet (6411402158000)
10 %  Creme Bonjour Ruohosipuli
40 %   Fenkolisuolattu lohi
15 %  Kananmuna 
10 %  Rydbergs Remouladekastike
5 %  Sipuli, retiisi, tilli

Laivurin savusiika-pähkinäleipä 

20 % Laivurin viipaleet (6411402158000)
10 %  Flora Professional 60%
40 %   Savusiika
15 %  Hasselpähkinä
10 %  Hellmann’s Real Majoneesi
5 %  Sinimailasen itu

Laivurin pekoni-parsaleipä 

20 % Laivurin viipaleet (6411402158000)
10 %  Rydbergs Valkosipulikastike
40 %   Raejuusto 
15 %  Parsa
10 %  Hellmann’s Sitruunavinegrettiä
15 %   Pekoni
5 %  Vesikrassi

Tee näin