Ainekset

(20 kpl) Riista-ruohosipulitäyte 1/1 GN

Täyte:  
0,600 kg Creme Bonjour Ruohosipuli
0,060 kg  KNORR Valkosipulipyre
0,400 l   KNORR Kuohu 31%
0,400 kg  Riistarouhe
8 kpl  Liivate
0,300 kg Palvikinkkuviipale
0,300 kg Jääsalaatti
0,150 kg  Tomaatti
0,150 kg Kurkku

Mausta tuorejuusto valkosipulipyreella ja lisää joukkoonriistarouhe. Lisää seoksen joukkoon sulatettu liivatesekoitettuna pieneen määrään kuohua. Vaahdota loput kuohusta ja sekoita massan joukkoon.

Leipä:

 
0,020 l  KNORR Kasvisfondi
0,200 l  Vesi
1,500 kg  Laivurin vaakaviipaleet (tumma tai vaalea) (6411402158109 / 6411402158000)

Sekoita fonditiiviste veteen kostutusta varten. Aseta leipäviipaleet kelmulla vuorattuun GN-astiaan tai kehikkoon ja kostuta kasvisliemellä. Levitä täytemassa leipäkerroksen päälle ja toista leipäkerros.

Porkkana-pinjansiementäyte 1/1 GN

Täyte:

 
0,600 kg   Creme Bonjour Aurinkokuivattu Tomaatti
0,030 kg   KNORR Paprikapyre
0,400 l  KNORR Kuohu 31%
0,400 kg  Porkkanapyre
0,050 kg  Pinjansiemen, paahdettu
8 kpl  Liivate

Mausta tuorejuusto paprikapyreella ja lisää joukkoon porkkanapyresekä pinjansiemenet. Lisää seoksen joukkoon sulatettu liivatesekoitettuna pieneen määrään kuohua. Vaahdota loput kuohusta ja sekoita massan joukkoon.

Leipä:

 
0,020 l  KNORR Kasvisfondi
0,200 l  Vesi
1,500 kg 

Laivurin vaakaviipaleet (tumma tai vaalea) (6411402158109 / 6411402158000)

Sekoita fonditiiviste veteen kostutusta varten. Aseta leipäviipaleet kelmulla vuorattuun GN-astiaan tai kehikkoon ja kostuta kasvisliemellä. Levitä täytemassa leipäkerroksen päälle ja toista leipäkerros.

 

Tee näin