Lämpimät kylmäsavuporo-juustoleivät

Ainekset (6 annosta)

6 viipaletta Laivurin tummat -viipaleita

Yrttiöljy

1 dl   oliiviöljyä
1 dl tuoreita yrttejä (basilika, oregano, timjami)

Lisäksi

6 isoa/ 12 pientä viipaletta emmentaljuustoa
12-18 viipaletta kylmäsavuporo-leikkelettä
n. 50 g sinihomejuustoa
  mustapippuria
  rucolaa 

Tee näin

Levitä leipäviipaleet leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Sekoita sauvasekoittimella yrtit öljyn joukkoon. Voitele leivät yrttiöljyllä. Lado leiville emmental- ja poroviipaleet. Ripottele pinnalle sinihomejuusto. Viimeistele mustapippurilla ennen paistoa. Paista 220-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia. Koristele tuoreella rucolalla.