Ainekset (3)

 

1 Fazer Saarentytön Luomuruisleipä, 6413466047504
 

Tzatziki:

2 dl turkkilaista/kreikkalaista jogurttia
1 valkosipulinkynsi murskattuna
2 rkl sitruunamehua
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
1 tl  hunajaa
200 g kurkkua raastettuna ja valutettuna
1 dl tuoretta minttua hienonnettuna
  Lisäksi:
  150-200 g revittyä possua tai ylikypsää possua leikkeleenä
  rucolaa

Tee näin

Sekoita kaikki tzatzikin ainekset. Paloittele Saarentytön ruisleipä kolmeen osaan ja halkaise palat. Lusikoi 3:lle pohjapalalle tzatzikia ja asettele päälle revitty possu/possunleikkeleet ja reilusti rucolaa. Nosta toiset leipäpalat kansiksi ja tarjoile. Samalla reseptillä voit myös täyttää tuplapalan sijaan 6 annosleipää.

Revitty possu: Keitä possun kassleria suolalla, pippureilla, laakerinlehdillä ja yrteillä maustetussa vedessä 3-4 tuntia tai kunnes liha on helposti haarukalla revittävää ja anna possun sen jälkeen jäähtyä liemessään. Revi possunlihaa haarukalla leipien täytteeksi.