Ainekset

1 Tomaatti-oliivi Leipänen
1 dl oliiviöljyä
1 dl tuoreita yrttejä (esim. basilika, oregano, timjami)
4-6 lehteä rapeaa salaattia
1 iso tomaatti viipaleina
8 viipaletta kurkkua
1 keitetty kananmuna viipaleina
8 kpl kivettömiä vihreitä oliiveja
160 g
sulatettuja katkarapuja (n. 2 dl jäisiä katkarapuja)

Tee näin

Halkaise kokonainen Tomaatti-oliivi Leipänen. Sekoita tehosekoittimella oliivit, oliiviöljy ja yrtit tasaiseksi soseeksi. Sivele leivän leikkuupinnat yrtti-oliivisoseella. Peitä leipä salaatilla. Lado päälle kerroksiin tomaatti-, kurkku- ja kananmunaviipaleet. Lisää katkaravut ja pirskottele tarvittaessa oliiviöljyä täytteen päälle. Nosta kansipala täytteen päälle ja leikkaa leipä neljään osaan.

Vinkki: Kesällä leipää voi myydä kokonaisena take away- tuotteena piknikille suuntaaville porukoille.