Pariloitu lohi-rucolaleipä

Ainekset (4 annosta)

1 Luomu Maalaisleipä

Tilliöljy

1 dl oliiviöljyä
1 dl  tuoretta tilliä hienonnettuna

Lisäksi

150-200 g graavilohta viipaleina
2-3 rkl sitruunamehua
8 viipaletta emmentaljuustoa
  tuoretta rucolaa 

Tee näin

Leikkaa leivästä kannat pois ja loppu 8:ksi viipaleeksi (kantapaloista voi tehdä esimerkiksi krutonkeja salaatin lisukkeeksi). Sekoita tilli oliiviöljyn joukkoon sauvasekoittimella. Voitele leipäviipaleet tilliöljyllä. Asettele neljälle leivälle  lohiviipaleita ja mausta sitruunamehulla. Lisää päälle emmentalviipaleet ja rucolaa. Käännä päälle kansileipäviipaleet.

Pariloi tai paahda leivät leipägrillissä rapeiksi. Leikkaa puoliksi ja tarjoa vihreän salaatin kera.