Ainekset

20-24 annosta

3/4 kpl Fazer Talon tummaa kakkupohjalevyä (6411402624307)

Passionmousse:

150 g  Ranskankerma
150 g  Kuohukerma
150 g  Persikkamarmeladi
50 g Passionpyree

Suklaamousse:

135 g  Fazerin tumma suklaa 70 %
135 g  Kuohukerma
35 g  Sokeri
60 g Passionpyree
145 g Kuohukerma (vaahdotettuna)

Koristeeksi:

Persikkahilloa
Manteli- tai hasselpähkinärouhetta
Suklaarouhetta
Passionhedelmän lihaa

Tee näin

Leikkaa kakkulevy neljään yhtä suureen suorakaiteen
muotoiseen osaan, sulata kolme osaa ja laita
yksi osa takaisin pakkaseen myöhempää käyttöä
varten.

Vatkaa ranskankerma ja kerma vaahdoksi, sekoita
nuolijalla nostellen joukkoon marmeladi ja passionpyree.
Laita mousse jääkaappiin odottamaan kakun
kokoamista.

Jauha suklaa nopeasti tehosekoittimessa rouheeksi.
Kiehauta kerma ja sokeri. Lisää ne suklaan joukkoon
ja sekoita tasaiseksi. Lämmitä passionpyreetä hieman
yli kädenlämpöiseksi ja sekoita suklaaseokseen.
Jäähdytä seos 30 asteeseen ja vatkaa kerma.
Sekoita kermavaahto nuolijalla jäähtyneen
suklaan joukkoon kahdessa erässä.

Kelmuta ½ -gn -vuoka ja kokoa kakku: pohjalle
kakkulevy, sen päälle järjestyksessä suklaamousse,
kakkulevy, passionmousse ja päällimmäiseksi kakkulevy.
Peitä kakku kelmulla ja laita se kevyen painon
alle mieluiten yön yli, vähintään neljäksi tunniksi.

Kumoa kakku työlaudalle. Levitä persikkahillo
kakun pintaan ja siisti kakun reunat leikkaamalla
niistä noin 2 cm kuumalla vedellä kastellulla
veitsellä. Ripottele suklaarouhe ja manteli- tai
pähkinärouhe kakun pinnalle ja tiputtele
päällimmäiseksi passionhedelmän
lihaa.

Vinkki: Voit leikata kakkupohjasta vain tarvitsemasi määrän paloja. Loppukakku säilyy paremmin kokonaisena kylmässä.