Ainekset

3 Fazer Talonpulla -aihio
 1/2 dl pähkinä-hedelmäsekoitusta
1/4 dl kerma-munasekoitusta

Kerma-munaseos

5 dl Ranskankermaa
1 dl sokeria
1 rkl aitoa vaniljasokeria
1 muna
  Sekoita ainekset keskenään, parhaan lopputuloksen saat käyttämällä sauvasekoitinta.

 

Pähkinä-rusinasekoitus

Pähkinöitä (esimerkiksi manteli, hasselpähkinä, pistaasi, pekaanipähkinä tai cashew -pähkinä)
Keltaisia rusinoita
Kuivattuja aprikooseja

Rouhi pähkinät tehosekoittimessa tai esimerkiksi veitsenhamaralla työlautaa vasten. Leikkaa aprikoosi kuutioiksi ja sekoita pähkinärouhe, aprikoosit ja rusinat.

Tee näin

Sulata Talonpulla-aihiot ja leikkaa ne neljään osaan. Asettele palat vuoan pohjalle, ripottele pähkinä-hedelmäsekoitus pullapalojen päälle ja täytä lopuksi kerma-munasekoituksella.

Vuoan koko määrää tarkan määrän pähkinä-hedelmä- ja kerma-munasekoitukselle: jätä vuokaan nousuvaraa pullalle.

Paista noin 15 minuuttia 180 °C.