Fazer Kiireetön - premium-tason paistoleipäsarja

Premium-tason paistoleipäsarjan tuotteet vastaavat laadultaan käsinleivottua artesaanileipää. Rapea kuori, mehevä sisus ja herkullinen maku ovat aina Fazer Kiireetön -leipiemme tunnusmerkkejä, artesaanimaista ulkonäköä unohtamatta. Nämä leivät ovat syntyneet viipyillen ja kiireettä.

 

Ensin taikina vaivattiin leipomossa lempeästi niin, että taikinan ilmataskuista ei päässyt makuja ulos. Vaivaamisen jälkeen taikina sai laiskotella pitkään patalevossa. Kun leivälle annettiin aikaa, hiivaa tarvittiin vähemmän ja se sai käydä rauhassa. Syntyi lisää pehmeitä aromeja makutaskuihin. Ennen kuin leipä päästettiin maailmalle, siihen tehtiin vielä käsin kauniit viillot Lappeenrannan leipomossamme. Tämä leipä on siis kiireettömyyden perikuva. Jotta saat siitä täyden nautinnon, kannattaa pysähtyä nautiskelemaan rauhassa.

 

Fazer Kiireetön -leivät ovat saaneet runsaasti aikaa – leivontaan käytetään jopa kokonainen vuorokausi. Taikinan vesipitoisuus on tavallista suurempi, minkä ansiosta leivästä tulee erityisen mehevä. Näin se myös säilyy tuoreena pidempään. Fazer Kiireetön -leivät on leivottu kotimaisesta viljasta, ilman lisäaineita. Leivät ovat laktoosittomia.

 

Helppokäyttöiset leivät sopivat erinomaisesti niin hotellien, ravintoloiden kuin kahviloidenkin valikoimiin. Fazer Kiireetön -paistoleipäsarja sisältää yhdeksän erilaista rapeakuorista leipää.