Katuruoka on tällä hetkellä Suomessa suositumpaa kuin koskaan. Street food on muuntautunut entistä monipuolisemmaksi ja modernimmaksi. Leipä näyttelee katuruoassa tärkeää osaa: laadukas leipä nostaa koko annoksen uudelle tasolle, ja saa täytteet maistumaan entistä paremmilta.

Fazer Street Food Briossisämpylät

Uuteen Fazer Street Food -sarjaan kuuluu maukkaita sämpylöitä, jotka inspiroivat kokkailemaan entistä parempia burgereita ja hodareita. Suomessa kotimaisesta viljasta leivotut herkulliset ja pehmeät hampurilais- ja hot dog -sämpylät ovat aitoja briosseja, eli ne sisältävät oikeaa voita ja kananmunaa. Briossisämpylät ovat sulattamalla valmiita ja valmiiksi halkaistuja.

Fazer Street Food Briossi Hampurilaissämpylä 36 x 60g EAN (6413467416804)

Hampurilainen taipuu moneen; se voi olla pikaruokaa yksinkertaisilla täytteillä tai mitä mielikuvituksellisin premiumburgeri, jossa on itse tehty pihvi, maukkaita kastikkeita ja kasvislisukkeita. Yksi asia kuitenkin on varmaa; laadukas sämpylä saa hampurilaisen maistumaan paremmalta. Se nostaa koko annoksen uudelle tasolle ja saa täytteet loistamaan.

Fazer Street Food Briossi Hot Dog -sämpylä 36 x 50g EAN (6413467416903)

Maukkaan ja pehmeän hodarisämpylän väliin mahtuu sopivasti täytettä, ja se sopii alustaksi niin mielikuvituksellisiin luksus-hodareihin kuin perinteisempiin nakkisämpylöihin.

Lue tarkemmat tuotetiedot >>

5f19c087-100b-41e7-b5fb-c76af245e2e0.png