Valmiiksi nostatetun Fazer Talonpullan avulla saat helposti eri sesonkeihin sopivat makeat herkut. Sesonkiin sopivien leivonnaisten avulla pidät valikoimasi aina mielenkiintoisena. Kokeile näitä herkullisia munkkireseptejä!

vappumunkit

Talonpulla

Minimunkit

Sulata Talonpullat lämpimässä paikassa muovilla tai liinalla suojattuna. Paloittele aihio neljään osaan vielä, kun se on vielä hieman jäässä. Näin taikina ei tartu veitseen. Jatka sulatusta niin, että palat ovat täysin sulia. Kuumenna rasva oikeaan lämpöön ja tarkasta rasvan lämpö mittarilla.
Laita palat varovasti kuumaan rasvaan. Kun munkki on kauniin värinen, käännä se ja paista toiselta puolelta. Nosta munkki ensin ritilälle tai paperille ja anna hieman jäähtyä. Sokeroi.

Talonpulla

Munkkirinkilät

Sulata Talonpullat täysin suliksi lämpimässä paikassa muovilla tai liinalla suojattuna. Kuumenna rasva oikeaan lämpöön ja tarkasta rasvan lämpö mittarilla. Työnnä sormet aihion läpi ja pyöritä sitä sormien ympärillä niin, että saat tasapaksuisen renkaan. Laita rengas varovasti kuumaan rasvaan. Kun munkki on kauniin värinen, käännä se. Nosta munkki ensin ritilälle tai paperille ja anna hieman jäähtyä. Sokeroi.