Ainekset
(10 kpl)
Varioimalla raaka-aineita perusohjeen mukaan saat paljon erilaisia pieniä suolaisia vaikka kokoustarjoiluun.
20 % |
Laivurin viipaleet (6411402158000) |
10 % |
Levite |
40 % |
Proteiini |
15 % |
Lisäke |
10 % |
Kastike |
5 % |
Viimeistely |
Laivurin pastrami-piparjuurileipä
20 kpl |
Laivurin viipaleet (6411402158000) |
10 g |
Hellmann’s Real Majoneesi |
40 g |
Pastrami tai paahtopaisti |
15 g |
Piparjuuri |
5 g |
Paahdettu sipuli |
Laivurin fenkolilohi-remouladeleipä
20 % |
Laivurin viipaleet (6411402158000) |
10 % |
Creme Bonjour Ruohosipuli |
40 % |
Fenkolisuolattu lohi |
15 % |
Kananmuna |
10 % |
Rydbergs Remouladekastike |
5 % |
Sipuli, retiisi, tilli |
Laivurin savusiika-pähkinäleipä
20 % |
Laivurin viipaleet (6411402158000) |
10 % |
Flora Professional 60% |
40 % |
Savusiika |
15 % |
Hasselpähkinä |
10 % |
Hellmann’s Real Majoneesi |
5 % |
Sinimailasen itu |
Laivurin pekoni-parsaleipä
20 % |
Laivurin viipaleet (6411402158000) |
10 % |
Rydbergs Valkosipulikastike |
40 % |
Raejuusto |
15 % |
Parsa |
10 % |
Hellmann’s Sitruunavinegrettiä |
15 % |
Pekoni |
5 % |
Vesikrassi |
Tee näin
Muotoile Laivurin viipaleista sopivan kokoisia leipä ja päällystä ne herkullisella täytteellä.