
Ainekset
(20 kpl)
Riista-ruohosipulitäyte
0,600 kg | Creme Bonjour Ruohosipuli |
0,060 kg | KNORR Valkosipulipyre |
0,400 l | KNORR Kuohu 31% |
0,400 kg | Riistarouhe |
8 kpl | Liivate |
0,300 kg | Palvikinkkuviipale |
0,300 kg | Jääsalaatti |
0,150 kg | Tomaatti |
0,150 kg | Kurkku |
Mausta tuorejuusto valkosipulipyreella ja lisää joukkoonriistarouhe. Lisää seoksen joukkoon sulatettu liivatesekoitettuna pieneen määrään kuohua. Vaahdota loput kuohusta ja sekoita massan joukkoon.
Leivän kostutus
0,020 l | KNORR Kasvisfondi |
0,200 l | Vesi |
1,500 kg | Laivurin vaakaviipaleet (tumma tai vaalea) (6411402158109 / 6411402158000) |
Sekoita fonditiiviste veteen kostutusta varten. Aseta leipäviipaleet kelmulla vuorattuun GN-astiaan tai kehikkoon ja kostuta kasvisliemellä. Levitä täytemassa leipäkerroksen päälle ja toista leipäkerros.
Porkkana-pinjansiementäyte
0,600 kg | Creme Bonjour Aurinkokuivattu Tomaatti |
0,030 kg | KNORR Paprikapyre |
0,400 l | KNORR Kuohu 31% |
0,400 kg | Porkkanapyre |
0,050 kg | Pinjansiemen, paahdettu |
8 kpl | Liivate |
Mausta tuorejuusto paprikapyreella ja lisää joukkoon porkkanapyresekä pinjansiemenet. Lisää seoksen joukkoon sulatettu liivatesekoitettuna pieneen määrään kuohua. Vaahdota loput kuohusta ja sekoita massan joukkoon.
Leivän kostutus
0,020 l | KNORR Kasvisfondi |
0,200 l | Vesi |
1,500 kg | Laivurin vaakaviipaleet (tumma tai vaalea) (6411402158109 / 6411402158000) |
Sekoita fonditiiviste veteen kostutusta varten. Aseta leipäviipaleet kelmulla vuorattuun GN-astiaan tai kehikkoon ja kostuta kasvisliemellä. Levitä täytemassa leipäkerroksen päälle ja toista leipäkerros.
Tee näin
Tarjoile upeanmakuiset pikkusuolaiset kokousvieraille.