• Vuohelan gluteeniton Pullajauhoseos 1kg

5x Vuohelan gluteeniton Pullajauhoseos 1kg

Vuohelan Pullajauhoseoksesta on helppo leipoa ihanat pullat, munkit ja pullapohjaiset piiraat. Valmistusohje PULLA (Noin 12 kpl) 2 kananmunaa 2,75 dl maitoa 1 ps kuivahiivaa (11 g) 6-7 dl Vuohelan Pullajauhoseosta (450 g) 100 g pehmeää voita Gluteenitonta jauhoa alustamiseen/leivontaan, voiteluun kananmuna, pinnalle raesokeria. Sekoita kananmunat lämpimään (42 °C) maitoon ja lisää hiiva. Sekoita joukkoon jauhoseos. Anna vetäytyä peitettynä noin 30 min. niin, että taikina tiivistyy. Lisää pehmeä voi taikinaan ja vaivaa hyvin. Jaa taikina 12 yhtä suureen palaan. Pyöritä palat pulliksi ja kohota lämpimässä peitettynä noin 45 minuuttia. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla juuri ennen paistoa. Paista kypsäksi 220 °C:ssa noin 10-15 min.

Ainesosat

riisijauho, modifioitu tapiokatärkkelys, tomusokeri, maissijauho, perunahiutale [peruna, emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E450)], inuliini, psyllium, sokeri, vaniljasokeri, kardemumma, jodioitu suola, nostatusaineet (natriumbikarbonaatti, dinatriumdifosfaatti), sakeuttamisaine (ksantaanikumi).

Allergeenit

Sisältää
Saattaa sisältää
Ei sisällä
Kananmuna
Gluteeni
Maito
Soija
Vehnä

Soveltuu ruokavalioihin

Gluteeniton
Vegaani

Muut ominaisuudet

Runsaskuituinen
Laktoositon

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.

Ravintosisältö

per 100 g %* per annos
Energia kJ 1460 kJ
Energia kcal 350 kcal
Rasva 0,7 g
josta tyydyttynyttä 0,1 g
Hiilihydraatit 77 g
josta sokereita 26 g
Ravintokuitu 8,8 g
Proteiini 3,2 g
Suola 1,1 g
Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400kJ/ 2000kcal)

Tuotetiedot

Tuotenumero 974660

Myyntiyksikkö

Myyntierän koko 1010 g x 5
Nettopaino 5000 g
Bruttopaino 5170 g
GTIN(EAN)-koodi 6430024242898